top of page
Maak kennis met Holistisch Diëtisten en Leefstijl Coachen

Dorsa Sadeghianpour

Je kunt bij mij terecht voor deskundig en betrouwbaar voedingsadvies passend bij jouw leefsituatie en eetcultuur.

In 2013 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool.

 

Als student voeding en diëtetiek worstelde ik met overgewicht. Door mijn eigen ervaring en natuurlijk mijn opleiding kon ik mijn opgedane kennis omzetten naar de praktijk. Hierdoor heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken met een gezonde leefstijl. . Wanneer ik het over leefstijl heb, bedoel ik zes pijlers die samen de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens beïnvloede: Voeding, Beweging, Middelen, Ontspanning, Verbinding en Slaap.

 

Gezien mijn grote passie voor de complementaire geneeswijzen heb ik me gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde. Deze therapie streeft ernaar om voor de lichaamscellen een optimale concentratie voedingsstoffen, vitamines en mineralen te realiseren. Daarnaast heb ik met veel plezier de opleiding “het FODMaP arme dieet”, opleiding tot Trainer Hormoonfactor, opleiding  kindervoedingscoach, opleiding Leefstijlcoach, opleiding Sportvasten Coach en Vegan Flex Coach volbracht. 

 

Vanwege mijn Perzische/Iraanse achtergrond en ook door de Nederlandse samenleving met meer dan 177 verschillende nationaliteiten, ben ik geïnteresseerd in de verschillende eetculturen.

Ik vind het ontzettend fijn en dankbaar werk om met de cliënt een band op te bouwen, samen naar oplossingen te zoeken en bij te kunnen dragen aan herstel, verbetering of behoud van kwaliteit van leven. Samen gaan we op zoek naar de geschikte voeding en aanpassingen om uw klachten te behandelen en de oorzaak hiervan aan te pakken


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op het spreekuur.

Dorsa Sadeghianpour

Juanita van Engelen-Hoeneveld

In 2012 zette Juanita van Engelen het allereerste zaadje voor de diëtistenpraktijk in Vliet. In 2019 besloot ze haar rol als praktijkhouder over te dragen, maar haar passie voor gezondheid bleef onverminderd branden. Ze begon zich te richten op het begeleiden van GLI-trajecten, en dit heeft ze met volle overgave gedaan.

 

Ze heeft stappen gezet om haar dromen te verwezenlijken en is begonnen aan een nieuw, opwindend hoofdstuk. Haar reis getuigt van haar toewijding, positieve energie en hartverwarmende zorg.

Compleet Plus is diep dankbaar voor Juanita's onschatbare bijdrage in de afgelopen jaren. Haar toewijding, energie en liefdevolle zorg hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Terwijl ze haar volgende avontuur tegemoet gaat, wensen we haar het allerbeste.

Juanita van Engelen-Hoeneveld
bottom of page