top of page
Maak kennis met Holistisch Diëtisten en Leefstijl Coachen

Dorsa Sadeghianpour

U kunt bij mij terecht voor deskundig en betrouwbaar voedingsadvies passend bij uw leefsituatie en eetcultuur.

In 2013 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool.

 

Als student voeding en diëtetiek worstelde ik met overgewicht. Door mijn eigen ervaring en natuurlijk mijn opleiding kon ik mijn opgedane kennis omzetten naar de praktijk. Hierdoor heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken met een gezonde leefstijl. . Wanneer ik het over leefstijl heb, bedoel ik zes pijlers die samen de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens beïnvloede: Voeding, Beweging, Middelen, Ontspanning, Verbinding en Slaap.

 

Gezien mijn grote passie voor de complementaire geneeswijzen heb ik me gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde. Deze therapie streeft ernaar om voor de lichaamscellen een optimale concentratie voedingsstoffen, vitamines en mineralen te realiseren. Daarnaast heb ik met veel plezier de opleiding “het FODMaP arme dieet”, opleiding tot Trainer Hormoonfactor, opleiding  kindervoedingscoach, opleiding Leefstijlcoach, opleiding Sportvasten Coach en Vegan Flex Coach volbracht. 

 

Vanwege mijn Perzische/Iraanse achtergrond en ook door de Nederlandse samenleving met meer dan 177 verschillende nationaliteiten, ben ik geïnteresseerd in de verschillende eetculturen.

Ik vind het ontzettend fijn en dankbaar werk om met de cliënt een band op te bouwen, samen naar oplossingen te zoeken en bij te kunnen dragen aan herstel, verbetering of behoud van kwaliteit van leven. Samen gaan we op zoek naar de geschikte voeding en aanpassingen om uw klachten te behandelen en de oorzaak hiervan aan te pakken


Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten op het spreekuur.

Dorsa Foto .JPG

Juanita van Engelen-Hoeneveld

Mijn naam is Juanita van Engelen-Hoeneveld (1984) en ik ben gediplomeerd diëtiste (2006). Als diëtiste sta ik graag dicht bij de mens. Door persoonlijke omstandigheden, wensen en mogelijkheden te combineren komen we gezamenlijk tot een persoonlijk behandelplan. Verder werk ik vanuit de optiek dat met de juiste voeding klachten kunnen worden verholpen of voorkomen. Elementen uit de orthomoleculaire voedingsleer komen dan ook regelmatig terug in het behandelplan.

In 2006 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool succesvol afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij verschillende diëtistenpraktijken in Rotterdam werkzaam geweest en heb ik voor de klas gestaan op de Haagse Hogeschool. Aanvullend hierop heb ik de opleiding kindervoeding en diëtetiek gevolgd, cognitieve gedragstherapie voor diëtisten, orthomoleculaire gezondheidsleer, de FODMAP training, en bezoek ik jaarlijks diverse bijscholingen en symposia. Dit alles om u de specialisatie en begeleiding te bieden die u nodig heeft.

In september 2019 heb ik de opleiding tot Leefstijl- en Vitaliteitscoach afgerond aan de Mark academie. 

Wat kan ik voor u betekenen?

juanita-e1386604850312.jpg
bottom of page